Sähköhailta löytyy ammattilainen avuksi suunnittelusta asennuksiin.

Kotiautomaatio

Erilaiset automaatioratkaisut kodin tarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Kotiautomaatio säästää energiaa, parantaa asumismukavuutta ja luo turvallisuutta.

Valaistussuunnittelu

Valaistus luo tunnelmaa kotiin ja turvallisuutta työkohteesen. Ammattilaisen avulla saat varmasti oikeanlaisen valaistuksen oikeaan paikkaan – ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva kokonaisratkaisu!

Sähkösuunnittelu

Kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan sekä uudiskohteisiin, että saneerauskohteisiin. Meiltä saat asiantuntevan, joustavan ja laadukkaan palvelun.

Sähköurakointi

Kokonaisvaltainen sähköurakointi sovitulla urakkahinnalla, joka mukautetaan käytössä olevaan budjettiin. Ota yhteyttä, kerro mitä tarvitset ja pyydä yksilöity tarjous!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen huolto ja asennus ammattitaidolla merkkeihin Mitsubishi, Panasonic ja Sharp. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu, joka on samalla myös ympäristöystävällinen valinta. Asennuksen lisäksi opastamme tarvittaessa myös ilmalämpöpumpun käyttöönotossa.

Sähkötyöt

Kaikki sähkötyöt kaikenlaisiin pieniin ja suuriin saneerauskohteisiin. Monipuolinen kokemus takaa, että sähkötyöt hoituvat sujuvasti ja laadukkaasti alusta loppuun saakka. Soita sähkömies paikalle!

TETRILÄNTIE 8 A3 90460 OULUNSALO

P. 0400 757836 TIMO.MATTILA(A)SAHKOHAI.FI

Ota yhteyttä